Brugerdefineret Formulering

Robnor ResinLab Logo

 

 

 

 

Robnor ResinLab, er et Ellsworth Adhesives selskab, der har specialiseret sig i at skabe kundespecificerede produktformuleringer, der kan opfylde de krav, som netop din applikation stiller. Med deres mange års erfaring kan udviklingsteamet hos Robnor ResinLab levere formuleringer, der passer til dit design, din produktion og dine kvalitetskrav.

 

Fra et højtudviklet laboratorium i Swindon, England er kemikerne hos Robnor Resinlab i stand til at levere skræddersyede løsninger til industrier som f.eks. rumfart, forsvar, elektronik, transport og mange andre. Uanset om du har brug for en high-tec eller lavteknologisk produktformulerting, så kan Robnor Resinlab levere det til dig hurtigt og omkostningseffektivt. Kundespecificerede produktformuleringer omfatter bl.a.: epoxy, akryl, UV, cyanoakrylat og urethan.

Har du spørgsmål omkring mulighederne hos Robnor Resinlab, så er du velkommen til at kontakte kundeservice på +45 7230 2060

 

Kundespecificeret blanding (Toll blanding)

 

Robnor ResinLab er eksperter i tilpassede blandinger (toll blanding), i store eller små batch formuleringer med dokumenterede kompetencer vedrørende indkapsling.

With wide ranging manufacturing capability and experience, the Chemists at Robnor ResinLab can blend your in house formulations.

Med det allerbedste til rådighed for gennemgang af formuleringer, effektiv produktion, certificering, MSDS-dokumentation, QA-specificering og kundespecificeret pakning har Robnor Resinlab den tekninske ekspertise til at hjælpe dig med at undgå faldgruber i forbindelse med din produktion. Du kan stole på Robnor Resinlabs konstante og ensartede kvalitet, når du skal vælge leverandør til dine produktformuleringer.

 

 

Produkt modifikation

 

Har du problemer med at finde et klæbe- eller indstøbningsprodukt, der opfylder dine behov? Robnor ResinLab kan modificere farve, viskositet, tørretid, hårdhed, og næsten enhver anden egenskab så den møder dine krav eksakt. Vort team af udviklingskemikere har ekspertisen til at få dit projekt igennem hurtigt og omkostningseffektivt.